Krogar

Här finner ni information och länkar till våra medlemmar.

A Little Party (never killed nobody) 

På Hamngatan 11 hittar du en av landets få champagne- och matbarer. Med ett unikt sortiment av runt  tvåhundra olika champagner, kombinerat med en noga utvald meny med avstamp i det halländska landskapet är A little party en upplevelse. Vintertid är öppettiderna fredagar och lördagar men så snart solen börjar titta fram utökas dagarna och uteserveringen öppnas upp. Oavsett om du önskar en Moët från 1911 eller en Vazart-Coquart non-vintage är detta stället för dig.

Besök hemsida

BM Bar & Mat

Välkommen till BM Bar & Mat! Mitt i Halmstad, bara ett stenkast från Stora torg, hittar du BM Bar & Mat. En mysig sportbar i hjärtat av Halmstad med en varierad meny bestående av allt från plankstek och hamburgare till pastarätter, kebab och enklare pubrätter som nachos och pommes. Självklart kan du även njuta av en god kopp kaffe med något sött till. BM Bar & Mat visar all slags sport som La Liga, Premier League, Champions League, veckans match, tipslördag, V75 och så vidare.
Fullt kök-Fulla rättigheter-Full fart

Besök hemsida

Food Market i Halmstad

Flera kök – Många smaker

Besök hemsida

Fridolfs Krog

Fridolfs Krog har genom åren skaffat sig en nästan legendarisk status bland såväl halmstadbor som besökare. Många är det som förälskat sig i kökets Kvibillespäckade fläskfilé eller någon av de andra paradrätterna. Köket värdesätter vällagad mat och använder gärna lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt. Sommartid, och även långt fram på hösten, kan du njuta av uteserveringen i en härlig atmosfär bland citrusväxter och olivträd.
Här erbjuds en upplevelse med kontinental känsla.

Besök hemsida

Hamngatan 43

Hamngatan 43 är en sommarrestaurang med uteservering på ett av Halmstads vackraste lägen, vid Nissans kant. Här avnjuter ni de sköna sommarkvällarna i goda vänner lag tillsammans med härlig sushi, hamburgare, ryggbiff eller vegetariska alternativ med goda drycker till.
Säsongsöppet

Besök hemsida

Krog & Co

Krog & Co Halmstad är en gammal etablerad krog i ny skepnad sedan sommaren 2023. Med gästen och maten i centrum så erbjuds även musikunderhållning i form av quiz och dj torsdag till söndag året runt.

Och ja, vi serverar fortfarande samma kycklingvingar.

Besök hemsida

 

Hummër Grill & Bar

Grill & Bar

Besök hemsida

La Cocaracha

Vi har stans hetaste meny – prova våra spanska och mexikanska specialiteter! Restaurangen har också husmanskost, skaldjur och läckra kött- och fiskrätter på menyn.
Här finner du lunchmeny och á la carte, innan kvällen och nattklubben tar över!

Besök hemsida

La Playa

Närmare sanden än så här kommer du inte. Mitt på Tylösand reser sig de vita stugorna på sina pelare, här finns hamburgare, dricka i olika styrkor och glass!  Säsongsöppet

Besök hemsida

MWM Events

Med kvalitet och kreativitet utan gränser erbjuder vi dig helhetslösningar för små och stora event. Våra arrangemang erbjuder både kunder och medarbetare en bredd av upplevelser som genomsyras av service, god mat och dryck. MWM driver Heagårds skafferi och Restaurang Södra målet, men du finner dem också på många events runt om i Sverige.

Besök hemsida

O´Learys Halmstad sportsbar

I perfekt läge mitt på Storgatan, O´Learys Halmstad sportsbar samt event- och konferenscenter.
Som gjort för ett lyckat event, konferens, lagfest eller kalas – eller varför inte bara skönt häng med familj och vänner.  Vi har 8 stycken bowlingbanor och ett härligt game room med biljard, basket, reaktionsspel, airhockey, shuffleboard m.m. som bara väntar på dig och ditt gäng. Detta tillsammans med ett utmärkt sortiment inom mat- och dryck och våra mycket fina konferenslokaler, ett för private dining för 12 personer med möbler av riktig klass och storbilds-tv med utsikt över gågatan och det andra med plats för 45 personer.
Välkomna med er bokning till – O’Learys No1 Event Center.

Besök hemsida

Pinchos

Välkommen till pinchos – the app restaurant

Besök hemsida

Shotluckan

Livet är för kort för att sippa på drinkar!

Besök hemsida

Solsidan Mat & Bar

SolsidanVälkomna till Lilla Torgs senaste & soligaste uteservering! Uteserveringen kommer upp när vårsolen börjar värma och är sen en självklar plats under sommaren när solen gassar på från tidig dag. Kvällstid serveras här pubrätter och drinkar i alla färger.  Säsongsöppet

Besök hemsida

Svarta Örnshuset

Låt oss få bjuda in till det gamla anrika och slottsliknande Svarta Örnshuset. Vi arrangerar fester i livets alla skeende så som bröllop, kalas, dop och minnesstunder. I vackra salar och salonger dukar vi upp till fest med inriktning på närproducerade säsongsråvaror av högsta kvalitet. Känn er som hemma i vår gemenskap!

Besök hemsida

Takenaka Sushibar

En genuin Japansk restaurang med smakerna direkt ifrån Japan. Avnjut en lunch, en kvällsmeny med de rätta dryckerna till eller take away!
Vi är specialiserade på sushi men serverar även tempura och andra smårätter. Det mycket populära stället med den mysiga innergården drivs av paret Takenaka. Sommartid fylls även gatan utanför med servering.

Besök hemsida

The Bull’s Pub

The Bull’s Pub är en internationell pub och steakhouse med gemytlig atmosfär belägen på Lilla torg mitt i centrala Halmstad. Vår vision är att alla som kommer hit ska trivas och gå härifrån mätta och belåtna.The Bull’s pub är ursprungligen en gammal brandstation från 1901 och användes fram till 1968. Mellan åren 1969 och 1994 blev lokalen en träningsanläggning för både brottning och judo. Efter detta gjordes lokalen om till en pub och fick namnet The John Bull pub. 1998 byttes namnet till The Bull’s Pub. Sommartid är uteserveringen fullpackad!

Besök hemsida

The Fox & Anchor

På The Fox & Anchor hittar du ett gediget utbud av öl, whiskey & andra destillat. Vi har även en klassisk meny med vällagade pubrätter. På programmet finns flera event som Livequiz, dryckesprovningar, shoppinglunch och nattklubb på helgerna.

Besök hemsida

VeneziaVenezia

Bästa läge! Vår restaurang ligger i Halmstads hjärta Lilla torg. Vi har en stor uteservering på bästa ställe.
Njut av våra omtalade pizzor eller svalka dig med en kall öl – Perfekt för ett kvällsbesök eller en planerad lunch.

Besök hemsida

Zigges Garage

Halmstads skönaste uteservering –
Zigges Garage är en bar, restaurang och uteservering som ligger vackert beläget i slutet av Hamngatan, Hamngatan 45 närmare bestämt.
Från vår sköna uteservering en trappa upp har du en fantastisk utsikt över en stilla flytande Nissan och här kan du njuta av många ljumma sommarkvällar.

Besök hemsida